Місечко, Наталія ОрестівнаДробот, Віра ІванівнаБондаренко, Юлія Вікторівна2015-03-172015-03-172014Патент 87151 UA, МПК А 21 D 2/10 (2006.01) Діабетичний булочний виріб / Місечко Н. О., Дробот В. І., Бондаренко Ю. В.; заявник Національний університет харчових технологій. – № u 201309457 ; заявл. 29.07.2013 ; опубл. 27.01.2014, Бюл. № 2, 2014 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19691Патент на корисну модель. Запропоновано рецептуру діабетичного булочного виробу. Діабетичний булочний виріб, який містить борошно, цукрозамінник, дріжджі, олію, сіль, який відрізняється тим, що фруктоза використовується як цукрозамінник та олія використовується соєва. Запропонований склад інгредієнтів дозволяє отримати діабетичні булочні вироби з фруктозою високої якості, низьким глікемічним індексом та збагачені поліненасиченими жирними кислотами.uk-UKфруктозадріжджіолія соєвацукрозамінниккафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівfructoseyeastsoya-bean oilsweetenerДіабетичний булочний виріб (Патент на корисну модель № 87151)Other