Планування виробничої програми на молокопереробних підприємствах - Євсєєва, Ірина Василівна; Москаленко (Римаренко), Вікторія Олександрівна (My University, 2013)
У статті висвітлено основні положення з формування виробничої програми молокопереробних підприємств. Приділено особливу увагу галузевим особливостям функціонування молокопереробних підприємств, які суттєво впливають на планування виробничої програми. Basic moments of forming the production program of dairy enterprises are described in the article. The special attention is given to the branch features of dairy enterprises because of their influence on the production program.
Keywords: галузеві особливості; молокопереробні підприємства; виробнича програма; виробнича потужність; branch features; dairy enterprises; production program; production capacity; кафедра економіки праці та менеджменту