Економічні та правові особливості використання термінів "злиття", "поглинання", "придбання", "консолідація" - Скопенко, Наталія Степанівна; Кириленко, О. М. (My University, 2011)
Стаття присвячена екпиоміко-прпвовим аспектам процесу об 'єднаний підприємств. Обгрунтовано необхідність узгодження та гармонізації відповідних: шкапооавчих актів для сприяння інтеграції вітчизняної та світової економіки табізшгс-структур.
Keywords: підприємство; гармонізація; законодавчі акти; предприятие; гармонизация; законодательные акты; enterprise; harmonization; legislative acts; кафедра економіки праці та менеджменту