Науково-технічне вдосконалення функціональних модулів формування структурних елементів групової упаковки - Ніколюк, Олександр Русланович; Гавва, Олександр Миколайович; Якимчук, Микола Володимирович (My University, 2016)
На основі аналізу та синтезу технологічних схем та структури машин для групового пакування пакувальних одиниць форми паралелепіпеда запропоновано нову структуру і конструкцію машини, яка забезпечує безперервний режим укладання шарів пакувальних одиниць на платформу піднімально-опускного механізму, що суттєво збільшує продуктивність машини. Based on the analysis and synthesis of technological schemes and structures for group packaging machines packing units parallelepiped form proposes a new structure and design of the machine, which ensures uninterrupted stacking of layers of packaging units, movable platform Hoisting mechanism significantly increases the productivity of the machine.
Keywords: кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; функціональні модулі; групова упаковка