Кобилінська, Олена ВалеріївнаКовбаса, Володимир МиколайовичБондар, Ігор Петрович2014-11-052014-11-051997Кобилінська, О. В. Визначення міцності як показника структурно-механічних властивостей сухих сніданків / О. В. Кобилінська, В. М. Ковбаса, І. П. Бондар // Проблеми та перспективи розвитку виробництва та споживання хлібопродуктів : зб. наук. праць ОДАХТ. – 1997. – Т. 3. – С. 43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18009Як випливає з назви, в тексті йдеться про параметр міцності екструдатів, як важливого показника структурно-механічних властивостей. В ній повідомляється про залежність показника міцності від складу сировини та параметрів процесу. Приведено порівняння міцності різних видів екструдатів. As the title implies the article describes about strength parameter of extrudate as an important indicator of structural and mechanical properties. It is reported about dependence of strength indicator on the composition of raw materials and parameters of process. Presented comparing the strength of different types of extrudate.uk-UKекструзіясухі сніданкидобавкаструктурно-механічні властивостімодифікований крохмалькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівструктурно-механические свойстваextrusioncereal breakfastadditivestructural and mechanical propertiesmodified starchВизначення міцності як показника структурно-механічних властивостей сухих сніданківArticle