Біобезпека в контексті охорони праці. Біотехнологічний і нормативно-правовий аспекти - Бородуля, Ганна Миколаївна; Сірик, Аліна Олегівна (My University, 2021)
Проведено аналіз та синтез інформації про біотехнологічні та нормативні аспекти біобезпеки та безпеки праці. The analysis and synthesis of information on biotechnological and normative aspects of biosafety and occupational safety is carried out.
Keywords: кафедра екології та екоменеджменту; біологічна безпека; лабораторні приміщення; умови праці; biological safety; laboratory facilities; working conditions