Сухенко, Юрій ГригоровичСерьогін, Олександр ОлександровичСухенко, Владислав ЮрійовичРябоконь, Наталія Валеріївна2017-10-272017-10-272016Ресурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвах : підруч. для студентів ВНЗ / Ю. Сухенко, О. Серьогін, В. Сухенко, Н. Рябоконь. – Київ : ЦП "КОМПРИНТ", 2016. – 338 с.978-966-929-193-6https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26036Викладено теоретичні основи, напрямки та інноваційні технології переробки вторинної сировини та відходів харчових і переробних виробництв АПК у енергоносії, корм, добрива, харчові добавки, будівельні матеріали та інші товари народного споживання, що створює передумови для повного використання природних ресурсів. The theoretical bases, directions and innovative technologies of processing of secondary raw materials and wastes of food and processing industries of agroindustrial complex in energy carriers, feed, fertilizers, food additives, building materials and other consumer goods are created, which creates preconditions for full use of natural resources.uk-UKкафедра електропостачання і енергоменеджментуенергетична безпекаресурсозберігаючі технологіїкормдобривахарчові добавкибудівельні матеріалиdepartment of theoretical mechanics and resource-saving technologiesenergy securityresource-saving technologiesfeedfertilizersnutritional supplementsbuilding materialsРесурсозберігаючі технології в харчових і переробних виробництвахBook