Ліпєц, Антон АдамовичКупчик, Михайло ПетровичЧагайда, Андрій ОлеговичЧеревко, Олег Леонідович2014-06-022014-06-022004Деклараційний патент на винахід № 70647 A, МПК C13D 3/06 (2007.01). Спосіб пробілювання жовтого цукру останньої кристалізації / А. А. Ліпєц, М. П. Купчик, А. О. Чагайда, О. Л. Черевко,; заявник – Національний університет харчових технологій. – № 20031211879; заявл. 18.12.2003; опубл. 15.10.2004, Бюл. № 10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14756Спосіб пробілювання жовтого цукру останньої кристалізації включає підготовку афінаційного розчину, нагрівання та пробілювання ним цукру в центрифугах у дві стадії. На другій стадії пробілювання як афінаційний розчин використовують другий відтік попередньої кристалізації у кількості 0,9-1,3 % до маси утфелю. A method for washout of brown sugar of the last crystallization involves preparation of affination solution, heating and washout of sugar with it in centrifuges at two stages. At the second stage of wash as affination solution the second outflow of previous crystallization is used at an amount of 0.9-1.3% to mass of massecuite.uk-UKспосіб пробілюванняmethod for washoutжовтий цукорbrown sugarкристалізаціяcrystallizationкафедра готельно-ресторанної справиСпосіб пробілювання жовтого цукру останньої кристалізації (Деклараційний патент на винахід № 70647 A)Other