Перспективи збагачення хлібобулочних виробів плодово-ягідною сировиною - Черниш, Людмила Миколаївна; Махинько, Валерій Миколайович; Махинько, Людмила Василівна; Дідик, І. М. (My University, 2013)
Плоди і ягоди – цінна добавка до хлібобулочних виробів. У статті зроблено огляд існуючих робіт щодо використання плодово-ягідної сировини у хлібопеченні, показана перспективність цієї роботи з точки зору підвищення харчової цінності виробів. le an overview of the existing work on the use of fruit and berry raw materials in baking, the prospects of this work from the point of view of improving the nutritional value of products.
Keywords: хліб; плоди; ягоди; якість; харчова цінність; bread; fruit; berries; quality; nutritional value; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів