Тимчук, Алла Вікторівна2016-02-112016-02-112016Тимчук, А. В. Розроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениці: автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.04 «Технологія м’ясних, молочних продуктів і продуктів з гідробіонтів» / Тимчук Алла Вікторівна ; Національний університет харчових технологій. – Київ, 2016. – 24 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22202Дисертаційну роботу присвячено розробленню технології заморожених молочно-білкових сумішей із продуктами переробки пшениці, а саме крупи манної та екструдованої, для забезпечення стабільних якісних і кількісних показників після розморожування при використанні в технологіях напівфабрикатів. The thesis is devoted to technology development of frozen milk-protein mixtures with wheat products, namely extruded semolina, to ensure stability of quality and quantity parameters after thawing when used in semi-finished products technologies.uk-UKкафедра технології молока і молочних продуктівсир кисломолочний нежирнийальбумінна масарозморожуваннязаморожуванняlow-fat cottage cheesealbumen massthawingfreezingРозроблення технології заморожених молочно-білкових сумішей з продуктами переробки пшениціBook