Програма навчальної дисципліни «Стратегія підприємства» - Слободян, Наталія Ярославівна (My University, 2010)
Головною метою вивчення дисципліни «Стратегія підприємства» є засвоєння студентами сутності й особливостей стратегічного управління на підприємстві; закладання основи знань теоретико-методологічних аспектів та навичок практичного застосування прийомів і методів формулювання стратегій, розробки стратегічних планів, проектів і програм, створення системи стратегічного управління та забезпечення її ефективного функціонування у динамічному ринковому середовищи; ознайомлення з вітчизняним та зарубіжним досвідом застосування стратегічного управління підприємством. The main purpose of the discipline " Business Strategy " is mastering nature and characteristics of strategic management enterprise, laying a foundation of knowledge of theoretical and methodological aspects and skills of practical application of techniques and methods for formulating strategies development of strategic plans , projects and programs , the creation of strategic management and ensure its effective functioning in dynamic market environment , exploring domestic and foreign experience of strategic management.
Keywords: стратегія підприємства; класифікація стратегій; мета; місія; цілі; середовище функціонування підприємства; стратегічне управління; SWOT–аналіз; стратегічний набір; корпоративна стратегія; конкурентна стратегія; функціональна стратегія; enterprise strategy; classification strategies; goal; mission; objectives; operation of the business environment; strategic management; SWOT; set strategic; corporate strategy; competitive strategy; functional strategy; кафедра економіки і права