Роль гуманітарної освіти в України в умовах глобалізації - Кобилянський, Євгеній Едуардович (My University, 2012)
Досліджено роль гуманітарної освіти в умовах глобалізації. З’ясовано, якою повинна бути гуманітарна освіта у вищих технічних навчальних закладах України в умовах необхідності підготовки висококваліфікованих спеціалістів.

The role of liberal education in the context of globalization. It has been found that to be liberal education in higher technical educational institutions of Ukraine in need of training highly qualified specialists.
Keywords: гуманітарна освіта; humanities; розвиток науки; глобалізація; science; globalization; кафедра гуманітарних дисциплін