Тимченко, Денис ОлексійовичТопчій, Оксана Анатоліївна2016-03-112016-03-112013Тимченко, Д. О. Використання олій підвищеної біологічної цінності у виробництві м'ясних паштетів / Д. О. Тимченко, О. А. Топчій // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м'ясної, олієжирової та молочної галузей : програма і матеріали другої міжнародної науково-технічної конференції, 20–21 березня 2013 р. – К. : НУХТ, 2013. – С. 68-69.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22436Сучасна наука про харчування розглядає функціональні продукти як вироби, створені людиною з метою надання їм певних властивостей, направлених на підтримання життєдіяльності організму. Основним принципом створення функціональних продуктів можна вважати зміцнення здоров’я людини шляхом впливу на визначені фізіологічні реакції організму. The modern science of nutrition is considering functional foods as products created by man to provide them with certain properties aimed at maintaining vital functions. The basic principle of creating functional products can be considered the improvement of human health through exposure to certain physiological reactions.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктіволіябіологічна цінністьм'ясні паштетиoilbiological valuemeat patesВикористання олій підвищеної біологічної цінності у виробництві м'ясних паштетівOther