Пасічний, Василь МиколайовичМороз, Олена ОлексіївнаЗахандревич, Ольга Анатоліївна2013-10-252013-10-252008Пасічний, В. М. Дослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білоквмісних ноповнювачів / В. М. Пасічний, О. О. Мороз, О. А. Захандревич // М’ясний бізнес. - 2008. - № 10. - С. 82-84.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10636У дані статті йдеться про дослідження спрямовані на більш раціональне використання вітчизняної сировинної бази м’ясопереробної і молочної промисловості та суміжних галузей АПК. This article refers to research aimed at more efficient use of domestic raw materials of meat and dairy industry, agriculture and allied industries.otherтехнологічні показниким’ясний фаршхарчова збалансованістьminced meattechnological parametersfood balanceкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівДослідження характеристик комбінованих м’ясних фаршів з використанням білковмісних наповнювачівArticle