Хомічак, Любомир МихайловичФещенко, Галина ПетрівнаПоліщук, Галина ЄвгеніївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2013-03-202013-03-202004Патент 69972 UA, МПК A 23С 9/156 Спосіб виробництва пастеризованого молока / Хомічак Л. М., Фещенко Г. П., Поліщук Г. Є., Кочубей О. В. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 20031211881 ; заявл. 18.12.2003 ; опубл. 15.09.2004, Бюл. № 9, 2004 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6975Спосіб виробництва пастеризованого молока передбачає у якості наповнювача використовувати екстракт цикорію. Він вноситься у нормалізовану суміш в кількості 0,7-1%. The method of preparation involves a mixture of skimmed cow's and soy moloSposib production of pasteurized milk provides as filler use chicory extract. He brought in a normalized mixture in an amount of 0,7-1%.uk-UKпастеризоване молокоpasteurized milkекстракт цикоріюchicory extractбіологічно активні речовиниbiologically active substancesкафедра технології цукру і підготовки водикафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва пастеризованого молока (Деклараційний патент на винахід № 69972)Other