Спосіб виробництва пастеризованого молока (Деклараційний патент на винахід № 69972) - Хомічак, Любомир Михайлович; Фещенко, Галина Петрівна; Поліщук, Галина Євгеніївна; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна (My University, 2004)
Спосіб виробництва пастеризованого молока передбачає у якості наповнювача використовувати екстракт цикорію. Він вноситься у нормалізовану суміш в кількості 0,7-1%. The method of preparation involves a mixture of skimmed cow's and soy moloSposib production of pasteurized milk provides as filler use chicory extract. He brought in a normalized mixture in an amount of 0,7-1%.
Keywords: пастеризоване молоко; pasteurized milk; екстракт цикорію; chicory extract; біологічно активні речовини; biologically active substances; кафедра технології цукру і підготовки води; кафедра технології молока і молочних продуктів