Електроосадження функціональних суперсплавів Ni–Re - Білик, Сергій Володимирович; Берсірова, Оксана Леонідівна; Зайченко, Володимир Миколайович (My University, 2017)
В даній роботі синтезовано сплави Ni–Re з сульфаматного та цитратного електролітів при густинах струму 0,3–5,0 А•дм-2 та температурі 15–60 оС, а також за умов накладання магнітного поля. Встановлено основні закономірності впливу умов та параметрів електрохімічного синтезу сплавів Ni–Re на якісний та кількісний склад та структуру покривів.
Keywords: nickel-rhenium alloy; electrodeposition; sulfamate electrolyte; citrate electrolyte; electrocatalysis; сплав нікель–реній; електроосадження; сульфаматний електроліт; електрокаталіз; цитратний електроліт; сплав никель–рений; электроосаждение; сульфаматный электролит; цитратный электролит; электрокатализ