Глазурувальне покриття (Деклараційний патент на винахід № 70642) - Кохан, Олена Олександрівна; Дорохович, Антонелла Миколаївна; Оболкіна, Віра Іллівна; Бистров, Павел Олександрович; Горбань, Ольга Іванівна (My University, 2004)
Деклараційний патент на винахід. Запропоновано глазурувальне покриття, що містить стабілізатор та ароматичну речовину, яке відрізняється тим, що додатково містить модифікований крохмаль та барвник. Запропоноване покриття дозволяє збільшити термін зберігання помадних цукерок та зменшити їх калорійність.
Keywords: глазурування; стабілізатор; калорійність; барвник; модифікований крохмаль; glazing; stabilizer; calorie content; dye; modified starch; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів