Мельничук, ГалинаКорецька, Ірина Львівна2016-10-052016-10-052013Мельничук, Г. М. Вивчення виробництва безалкогольних напоїв з використанням пряно-ароматичної сировини / Г. М. Мельничук, І. Л. Корецька // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 180-181.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24316Популярні сьогодні тонізуючі напої готують на пряно-ароматичній сировині. Вони містять речовини, збудливі, тонізуючі нервову систему, рекомендовані для вживання дорослим. Popular today tonic beverages prepared for aromatic raw materials. They contain substances excitable, nervous system tonic recommended to use an adult.uk-UKпряно-ароматична сировинарослинна сировинабезалкогольні напоїaromatic raw materialsherbssoft drinksкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїВивчення виробництва безалкогольних напоїв з використанням пряно-ароматичної сировиниOther