Ефективність управління діяльністю хлібопекарних підприємств АР Крим - Дунда, Світлана Петрівна (My University, 2012)
Вивчається ефективність управління діяльністю хлібопекарних підприємств АР Крим.
Keywords: ефективність; управління; підприємство; эффективность; управление; предприятие; efficiency; management; company; кафедра економіки праці та менеджменту