Podkovko, OksanaSmirnova, ElizabethRashevska, Tamara2014-05-192014-05-192014Podkovko, O. Heat resistance determination of butter paste with red beet powder / O. Podkovko, T. Rashevskaya, J. Smirnova // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матер. 80 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студентів, 10-11 квітня 2014 – К.: НУХТ, 2014 – Ч. 4. – С. 256-257.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/14407othernutrienthaet resistancemixtureinulinpolyunsaturated fatty acidпоживна речовинатермоопірсумішінулінвисокомолекулярна ненасичена жирокислотакафедра іноземних мов професійного спрямуваннякафедра технології молока і молочних продуктівHeat resistance determination of butter paste with red beet powder