Для чого потрібні лімітно-забірні картки - Ткаченко, Надія Марківна (My University, 2004)
У статті досліджена необхідність лімітно-забірних карток, форми первинних документів для обліку запасів, затверджені наказом Міністерства статистики України від 21 червня 1996 р. № 193 (їх 23-наведені у статті); ліміти, які передбачені для виробництва, а які для будівництва; методику користування картками, облік запасів та ін.. The article explored the need for fixed limit fence-cards, forms of primary accounting documents for stocks, approved by the Ministry of Statistics of Ukraine on June 21, 1996 number 193 (there are 23 in the article) limits are prescribed for production, but for which construction; method of using the card, recording inventory, etc..
Keywords: лімітно-забірні картки; форми; запаси; облік; будівництво; накази; ТМЦ; форма № М-12; Limit-intaking cards; forms; inventory; accounting; construction; orders; TMC; form number M-12; кафедра обліку і аудиту