Андреєва, Марина ДмитрівнаУсатюк, Світлана ІванівнаТищенко (Усатюк), Олена Михайлівна2024-11-072024-11-072022Андреєва, М. Застосування методики КАНО для визначення потреб споживачів у виробництві пісочного печива «Дамське намисто» / М. Андреєва, С. Усатюк, О. Тищенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 88-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, квітень–травень 2022 р. – Київ : НУХТ, 2022. – Ч. 1. – С. 79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45456У тезах досліджено задоволення потреб споживачів з використанням методики Кано.The thesis examines the satisfaction of consumer needs using the Kano method.ukуправління якістюметодика Канопісочне печивоquality managementKano methodshortbreadкафедра експертизи харчових продуктівкафедра готельно-ресторанної справиЗастосування методики КАНО для визначення потреб споживачів у виробництві пісочного печива «Дамське намисто»Thesishttps://orcid.org/0000-0002-5267-2023https://orcid.org/0000-0001-7554-0827