Фактори, що впливають на процес прийняття рішень про встановлення ціни - Ємцева, Галина Федорівна (My University, 2008)
Розглянуто проблеми ціноутворення товарів у ринкових сегментах та визначено пріоритетні чинники впливу на політику ціноутворення підприємств. Products pricing problems in market segments are clarified and priority factors that influence on enterprise pricing policy are defined.
Keywords: ціноутворення; витрати; ціна; цінність; pricing; costs; price; value; кафедра економіки і права