Проблеми інтеграції і комбінування виробництва в комбікормовій промисловості - Кудренко, Наталія Володимирівна (My University, 2007)
У статті розглянуті проблеми формування інтеграційних об’єднань в умовах комбікормового комплексу, обґрунтована необхідність створення агропромислових інтеграційних об’єднань.Досліджено проблему ефективного управління діяльністю підприємства на основі збалансованості факторів впливу на результати господарської діяльності.

In clause problems of formation of integration processes in conditions feed mill production of a complex are reviewed, the necessity of creation agricultural and industrial of integration affiliations is justified. The article contains the research of the problem of efficient management of an enterprise activity, which is based on the balanced factors of influence on the results of economical activity.
Keywords: ефективне управління; комбікормове виробництво; комбікорми; інтеграція; галузеві об’єднання; економічні відносини; efficient management; feed mill production; fodder output; integration; branch association; economic relation; кафедра обліку і аудиту