Аналіз системи керування для штучного мікроклімату за методом "точки роси" - Голінко, Ігор Михайлович; Трегуб, Віктор Григорович (My University, 2011)
Розглянуто метод “точки роси ” для системи керування промисловим кондиціонером. Проведено аналіз системи керування та запропоновано структурну схему системи керування штучним мікрокліматом. The dew point method for a control system of the industrial conditioner is considered. The analysis of a control system is carried out and the control system block diagram is offered by an artificial microclimate.
Keywords: кондиціонер; conditioner; метод “точки роси ”; dew point method; структурна схема; block diagrams; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка