Особливості організації самостійної роботи студентів за напрямом підготовки «Облік і аудит» - Гречан, Алла Павлівна; Колос, Ірина Василівна (My University, 2010)
У статті розглянуто особливості організації самостійної роботи студентів за напрямом підготовки «Облік і аудит». Запропоновано цілісну систему організації самостійної роботи студентів з урахуванням особистісно-орієнтованого навчання, визначено й обґрунтовано її складові. Features considered for the organization of independent work of students on direction «Accounting and Auditing» in this article. The system proposed as integral to the organization of independent work of students with the student-centred learning, components are defined and justified.
Keywords: кафедра обліку і аудиту; самостійна робота студента; рівні управління; етапи організації; технологія організації; students' independent work; technology organization; stages of organization; levels of management