Енергетичний менеджмент на промислових підприємствах - Ткачук (Стахурська), Світлана Валеріївна; Подоляка, Ж. А. (My University, 2001)
Розглядаються основні засади енергетичного менеджменту як запоруки ефективного використання енергоресурсів.
Keywords: енергетичний менеджмент; енергетичний аудит; енергоресурси; энергетический менеджмент; энергетический аудит; энергоресурсы; energetic management; energetic audit; energetic resources; кафедра маркетингу