Мацук, Юлія АнатоліївнаФарісєєв, Андрій ГеннадійовичПасічний, Василь Миколайович2024-11-132024-11-132022Мацук, Ю. А. Обґрунтування технології кондитерських виробів з використанням функціональних інгредієнтів / Ю. А. Мацук, А. Г. Фарісєєв, В. М. Пасічний // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнародної науково-технічної конференції, 8 листопада 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 107-108https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45746Мацук Ю. А., Фарісєєв А. Г., Пасічний В. М. Обґрунтування технології кондитерських виробів з використанням функціональних інгредієнтів // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : програма та тези матеріалів ХI Міжнар. науково-техн. конф., м. Київ, 8 листоп. 2022 р. — Київ, 2022. — С. 107–108.ukкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівмафінистевіяерітрітолmuffinssteviaerythritolОбґрунтування технології кондитерських виробів з використанням функціональних інгредієнтівThesishttps://orcid.org/0000-0003-0138-5590