Глутатіон та його значення для забезпечення метаболічних процесів - Гребенюк, Г. О.; Сулейко, Тетяна Леонідівна; Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна (75-а наукова конференція студентів, аспірантів і молодих вчених, Київ, НУХТ, 2009)
Дана характеристика будови і значення глутатіону для захисту ферментів від окиснення, зв’язування вільних радикалів, чужорідних для організму сполук. The characteristic structure and importance of glutathione to protect enzymes from oxidation, binding free radicals, compounds alien to the body.
Keywords: глутатіон; glutathione; ферменти; вільні радикали; амінокислоти; enzymes; free radicals; amino acids; кафедра екології та екоменеджменту