М'ясорізальна машина (Патент № 85512) - Довгаль, Олександр Михайлович; Бабанов, Ігор Геннадійович (My University, 2013)
М'ясо різальна машина, що складається з транспортуючого елемента і подрібнюючого робочого органа, яка відрізняється тим, що транспортуючий елемент являє собою стрічковий конвеєр, який за допомогою відхиляючих і утримуючих роликів, а також напрямних утворює рухомий жолоб, а подрібнюючим органом є ножові головки з серповидними ножами. Meat cutting machine, which consists of transporting element and grinding working body, characterized in that the transporting element is a conveyor belt that using Angle and retaining rollers and rails form a movable chute, and knife grinding body is the head of the crescent knives.
Keywords: ролики; рухомий жолоб; м’ясорізальна машина; транспортуючий елемент; rollers; rolling trough; meat cutting machine; transporting the item; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв