Оболкіна, Віра Іллівна2013-04-092013-04-092006Оболкіна, В. І. Наукове обґрунтування та розроблення раціональних техологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії : автореф. дис... доктора техн. наук : 05.18.01 / В. І. Оболкіна. - К. : НУХТ., 2006. - 39 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7391Дисертація присвячена комплексному розв’язанню проблеми створення нового асортименту різних груп конкурентоспроможних комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзії шляхом розроблення науково обґрунтованих раціональних технологій здобного печива та заварних пряників з начинкою, цукерок з комбінованими корпусами. The thesis deals with the solution of the problem of creating new assortment of various competitive groups combined confectionery products, which are formed by co-extrusion through the development of science-based management technologies butter biscuits and custard cakes with fillings, chocolates combined buildings. чинки, конфет с комбинированными корпусами.otherструктурно-механічні властивостікомбіновані кондитерські виробитехнологіяко-екструзіяформуваннягідроколоїдиповерхнево-активні речовинистабілізаційні комплексні сумішіактивність водиколоїдні процесиstructural and mechanical propertiestechnologycombined confectioner candiesco-extrusionforminggidrokoloidisurface active mattersstabilizing complex mixturesactivity of watercolloid processesкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНаукове обґрунтування та розроблення раціональних техологій комбінованих кондитерських виробів, які формуються методом ко-екструзіїOther