Скорченко, Тетяна АнатоліївнаШпачук, Людмила ВолодимирівнаБогданов, Єгор Серафімович2012-06-282012-06-282011Скорченко, Т. Технологія молока згущеного термічно обробленого / Т. Скорченко, Л. Шпачук, Є. Богданов // Продовольча індустрія АПК. – 2011. – № 4. – С. 25-27.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1937Вдосконалено технологію молока згущеного термічно обробленого. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозні сиропи. Наведені результати досліджень продуктів виго¬товлених за альтернативною технологією, яка передбачає використання вакуумвипарних установок.It is improved manufacturing techniques ofcondensedtermaltuated milk. The prospect of replacement of sucrose on glukoze-fruktoze syrups and their influence on organoleleptic indicators of the condensed milk are shown. Results of analyses in a ready product which is made on alternative technology are repusented.otherзгущене молокоcondensed milkзгущенняцукрозамінникивуглеводиглюкозно-фруктозний сиропзмішування компонентівcondensationsugar substitutescarbohydratesgljukozno-fruktoznyj a syrupmixing of componentsТехнологія молока згущеного термічно обробленогоArticle