Технологія молока згущеного термічно обробленого - Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Шпачук, Людмила Володимирівна; Богданов, Єгор Серафімович (My University, 2011)
Вдосконалено технологію молока згущеного термічно обробленого. Показано доцільність заміни вуглеводної частини на глюкозно-фруктозні сиропи. Наведені результати досліджень продуктів виго¬товлених за альтернативною технологією, яка передбачає використання вакуумвипарних установок.

It is improved manufacturing techniques ofcondensedtermaltuated milk. The prospect of replacement of sucrose on glukoze-fruktoze syrups and their influence on organoleleptic indicators of the condensed milk are shown. Results of analyses in a ready product which is made on alternative technology are repusented.
Keywords: згущене молоко; condensed milk; згущення; цукрозамінники; вуглеводи; глюкозно-фруктозний сироп; змішування компонентів; condensation; sugar substitutes; carbohydrates; gljukozno-fruktoznyj a syrup; mixing of components