Роль бізнес-аналітика в організації - Якимчук, Тетяна Володимирівна (My University, 2018)
Розглянуто сутність поняття «бізнес-аналітик», види сертифікатів аналітиків та функції бізнес-аналітика в організації. The essence of the concept «business analyst», types of analyst certificates and functions of a business analyst in the organization are considered.
Keywords: бізнес-аналітик; бізнес; консультант; business analyst; consultant; кафедра економіки праці та менеджменту