Осьмак (Федченко), Тетяна ГригорівнаСкорченко, Тетяна АнатоліївнаКасьянова, Надія Олександрівна2013-04-112013-04-112012Осьмак, Т. Г. Дослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками / Т. Г. Осьмак, Т. А. Скорченко, Н. О. Касьянова // Харчова промисловість. – 2012. – № 12. - С. 227-231.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7430Наведено методику визначення вуглеводного складу морозива за допомогою рідинної хроматографії. Визначено вуглеводний склад морозива з цукрозамінниками до та після пастеризації сумішей. Встановлено вплив режимів пастеризації на ступінь руйнування моноцукрів. The method of determining the carbohydrate composition of ice cream using liquid chromatography. Defined carbohydrate composition of ice cream with sweeteners before and after pasteurization mixtures. The effect of pasteurization regime on the degree of destruction monosaccharides.otherморозивоice creamзамінник цукруsweetenerглюкозно-фруктозний сиропglucose-fructose syrupфруктозаfructoseхроматографchromatographкафедра технології молока і молочних продуктівДослідження впливу температури пастеризації суміші на вуглеводний склад морозива з цукрозамінникамиArticle