Баклан (Гаган), Інна ОлександрівнаБессараб, Олександр СеменовичТочкова, Оксана Василівна2014-07-162014-07-162014Гаган, І. Харчові інгредієнти та БАД з екстракту топінамбуру / І. Гаган, О. Бессараб, О. Точкова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – Київ : НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 399–400.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16175Топінамбур як вітамінну добавку до їжі, рекомендовано щодня вживати. Щоб скоротити витрати часу людей хворих на цукровий діабет доцільно виготовляти порошок з топінамбуру. Який легко вживається та доступний споживачам протягом року. Jerusalem artichoke as vitamin food supplements, recommended daily use. To reduce the time spent sick people with diabetes it is advisable to make a powder of Jerusalem artichoke. What used and easily available to consumers throughout the year.uk-UKБАДтопінамбурхарчові інгредієнтиSupplementsfood ingredientsartichokeкафедра технології консервуванняХарчові інгредієнти та БАД з екстракту топінамбуруOther