Споживчі вподобання на ринку молочних продуктів: світові тенденції - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2020)
Проаналізовано світові тенденції споживчих вподобань на ринку молочних продуктів. Акцентовано увагу на змінах у споживчій поведінці і цінностях споживачів. Визначено прогнозні перспективи зростання ринку та можливості інвестування. Наголошено на основних завданнях для молочних компаній щодо інноваційного розвитку з урахуванням змін стилю життя і пріоритетів споживачів. The world tendencies of consumer preferences in the market of dairy products are analyzed. Emphasis is placed on changes in consumer behavior and consumer values. The forecast prospects of market growth and investment opportunities are determined. Emphasis is placed on the main tasks for dairy companies in terms of innovative development, taking into account changes in lifestyle and consumer priorities.
Keywords: кафедра маркетингу; молочні продукти; споживчі вподобання; світові тенденції; зміни стилю життя; пріоритети споживачів; dairy products; consumer preferences; world trends; lifestyle changes; consumer priorities