Інноваційні м’ясні продукти для геродієтичного харчування - Хавро, Аліна Юріївна; Гащук, Олександра Ізидорівна (My University, 2014)
В даній статті наведено дані про розробку інноваційних рецептур паштетів, яка дозволяє розширити асортимент геродієтичних продуктів, збагатити добовий раціон корисними нутрієнтами і харчовими волокнами. This paper shows the development of innovative recipes pate, which allows you to expand the range Gerontologic diet foods to enrich the daily diet of beneficial nutrients and dietary fiber.
Keywords: м’ясні продукти; геродієтичне харчування; м’ясні паштети; вітамінний склад; meat products; gerontologic diet meals; meat pies; vitamin warehouse; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів