Хавро, Аліна ЮріївнаГащук, Олександра Ізидорівна2014-06-182014-06-182014Хавро, Аліна Юріївна Інноваційні м’ясні продукти для геродієтичного харчування / А. Ю. Хавро, О. І. Гащук // Матеріали міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». - К. : НУХТ, 2014. – С. 450-451.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/15312В даній статті наведено дані про розробку інноваційних рецептур паштетів, яка дозволяє розширити асортимент геродієтичних продуктів, збагатити добовий раціон корисними нутрієнтами і харчовими волокнами. This paper shows the development of innovative recipes pate, which allows you to expand the range Gerontologic diet foods to enrich the daily diet of beneficial nutrients and dietary fiber.uk-UKм’ясні продуктигеродієтичне харчуванням’ясні паштетивітамінний складmeat productsgerontologic diet mealsmeat piesvitamin warehouseкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівІнноваційні м’ясні продукти для геродієтичного харчуванняArticle