Федорова, Тетяна Олексіївна2013-01-302013-01-302003Федорова, Т. О. Застосування ферментних препаратів у виробництві хліба з тритікалевого борошна / Т. О. Федорова // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : вісник Харківського державного технологічного університету сільського господарства. – 2003. – № 16. – С. 334–338.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5839Встановлено, що при виробництві хліба з тритікалевого обойного борошна доцільно застосовувати ферментні препарати. Ферментні препарати Фунгаміл Супер помітно покращує якість хліба, а застосуваня Новамілу забезпечує значне підвищення тривалості збереження хлібом свіжості.uk-UKборошно тритикалемука тритикалеtriticale flourхлібферментні препарати Фунгаміл Супер та Новамілхлебферментные препараты Фунгамил Супер и Новамилbreadenzymes and Funhamil Super NovamilЗастосування ферментних препаратів у виробництві хліба з тритікалевого борошнаArticle