Коваленко, Ірина ОлександрівнаБондар, Наталія ПетрівнаШаран, Лариса Олександрівна2012-12-102012-12-102012Коваленко, О. І. Удосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарства / О. І. Коваленко, Н. П. Бондар, Л. О. Шаран // Ukrainian Food Journal. - 2012. - № 2. - С. 62-67.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4180В роботі обґрунтовано доцільність раціонального використання натурального цукрозамінника фруктози при виробництві виробів маршмелоу. Доведено доцільність використання нетрадиційної сировини, а саме порошку топінамбура та фруктових соків, з метою підвищення їх біологічної та харчової цінності. The possibility of the rational use of fructose as natural sweetener in marshmallow technology has been proved. The use of non-traditional materials, precisely the powder of topinambour and fruit juices, with the aim of improving the biological and nutritional value has been proposed.uk-UKзаклад ресторанного господарстваrestaurantsтопінамбурфруктові сокицукровий діабетмаршмелоуфруктозаmarshmallowtopinambourfructosefruit juicesdiabetesкафедра готельно-ресторанної справиУдосконалення технології маршмелоу на фруктозі з використанням плодово-ягідної сировини у закладах ресторанного господарстваArticle