Пивна проблема. Пивний алкоголізм в Україні став масовим явищем - Якимчук, Ю. В.; Заєць, Віра Анатоліївна (My University, 2010)
Поряд з вираженими позитивними смаковими якостями пиво має корисні властивості. Але позитивні властивості пива перекриваються низкою негативних моментів. Пиво містить у собі алкоголь у кількості 30 грам на літр і більше. Next to the expressed positive taste internalss beer is useful characteristics. But positive properties of beer are recovered by the row of negative moments. Beer contains an alcohol in an amount a 30 gramme on a litre and anymore.
Keywords: пиво; алкогольна залежність; beer; alcoholism; кафедра екології та екоменеджменту