Удосконалення орендних відносин - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 1996)
Визначено негативні тенденції в процесі приватизації щодо оцінки орендованого майна та розрахунку орендної плати; запропоновано заходи, які сприятимуть переходу підприємств на орендну форму господарювання. Negative trends identified in the privatization process to evaluate the leased property and the rent calculation, proposed measures that will facilitate the transition of enterprises on the rental form of management.
Keywords: харчова промисловість; ринкові відносини; орендна плата; порядок оцінки майна; діюче законодавство; food industry; market relations; rent; property evaluation procedure; current legislation; кафедра маркетингу