Практичне використання модифікованих та нанооброблених природних матеріалів у виробництві напоїв - Тарасюк, Леся Анатоліївна; Самченко, Ірина Олександрівна; Пивоваров, Олексій Андрійович; Олійник, Світлана Іванівна (My University, 2020)
Модифікація на нанооброблення природного завантаження дає змогу інтенсифікувати процес освітлення води, знизити витрати реагентів на 15-30 % з отриманням якісної підготовленої води, зменшити собівартість фільтрування води. Modification for nanoprocessing of natural loading allows to intensify the process of water clarification, reduce the cost of reagents by 15-30% to obtain quality prepared water, reduce the cost of water filtration.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; модифікація; лікеро-горілчане виробництво; фільтрування; ефективність очищення; природні мінерали; modification; alcoholic beverage production; filtering; cleaning efficiency; natural minerals