Бендерська (Дущак), Ольга ВячеславівнаЛановенко, Юлія ВолодимирівнаПетрук, Галина Миколаївна2013-04-222013-04-222013Бендерська, О. В. Вивчення доцільності використання продуктів із топінамбура як альтернатива медичним інулінвмісним препаратам / О. В. Бендерська, Ю. В. Лановенко, Г. М. Петрук, // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 79 міжнар. наук. конф. мол. учен., асп. і студ., 15 - 16 квітня 2013 р.– К.: НУХТ.– С. 252-253.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7582Коренеплоди топінамбура особливо багаті на інулін, його рекомендують хворим на цукровий діабет. Людям значно корисніше використовувати продукти із топінамбура, ніж медичні препарати. Root artichoke particularly rich in inulin, it is recommended for patients with diabetes. People are much more useful to use products with artichoke than drugs.otherтопінамбурінулінхарчові продуктиjerusalem artichokeinulinfoodкафедра технології консервуванняВивчення доцільності використання продуктів із топінамбура як альтернатива медичним інулінвмісним препаратамThesis