Використання методу «стартапів» при плануванні проекту - Гладка, Мирослава Вікторівна (My University, 2014)
Для успішної розробки та впровадження системи виникає необхідність створення плану проектних робіт, що знизить ризики втрат при впровадженні та подальшій її експлуатації. Саме коли у керівника проектів виникають сумніви у перспективах розвитку та успіху проекту необхідно використати метод «стартапів». For successful development and implementation of the plan is necessary to create project work will reduce the risk of losses in the implementation and follow its operation. That's when the project manager doubt the prospects of success of the project and want to use the method of "start-ups".
Keywords: планування проекту; метод «стартапів»; автоматизація; project Planning; method "startups"; automation; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки