Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції - Кузьмін, Олег Володимирович; Оносова, Марина Юріївна; Оносова, Ірина Андріївна; Рачинська, Зоя Петрівна; Топольник, Віра Григорівна (My University, 2012)
Приведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв з 50 найменувань рослинної сировини, які можливо використовувати у виробництві алкогольної продукції. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts from 50 names of digister, which it is possible to use in the production of alcoholic goods.
Keywords: рослинна сировина; digister; спиртові настої; water and alcohol extracts; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції