Кузьмін, Олег ВолодимировичОносова, Марина ЮріївнаОносова, Ірина АндріївнаРачинська, Зоя ПетрівнаТопольник, Віра Григорівна2017-06-062017-06-062012Антиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукції / О. В. Кузьмін, І. А. Оносова, В. Г. Топольник та ін. // Вісник ДонНУЕТ. – 2012. – № 1 (53). – Технічні науки. – С. 198-209.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25478Приведені результати експериментальних досліджень антиокислювальної активності водно-спиртових настоїв з 50 найменувань рослинної сировини, які можливо використовувати у виробництві алкогольної продукції. The brought results over of experimental researches of anti oxidizing activity of aqueous-alcoholic extracts from 50 names of digister, which it is possible to use in the production of alcoholic goods.uk-UKрослинна сировинаdigisterспиртові настоїwater and alcohol extractsкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїАнтиоксидантні характеристики рослинної сировини у створенні алкогольної продукціїArticle