Вибір жирових основ для м’яких маргаринів функціонального призначення - Крот, Вікторія; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2017)
Для жирових основ вибрано тверді олії, тому що вони не містять транс-ізомерів: кокосову, пальмову олії та пальмовий стеарин, а також кукурудзяну рафіновану дезодоровану олію, оскільки вона має антиоксидантні властивості. For the fat bases, solid oils were chosen because they do not contain trans isomers: coconut, palm oil and palm stearin, as well as refined deodorized corn oil because it has antioxidant properties.
Keywords: олія; oil; мargarine; маргарин; стеарин; stearin; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів