Олійник, Наталія Вікторівна2014-04-022014-04-021999Олійник, Н. В. Удосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 "Процеси та апарати харчових виробництв" / Олійник Наталія Вікторівна ; НУХТ. - К., 1999. – 18 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13631Дисертацію присвячено питанням розроблення нового способу виробництва сухарних шпал з використанням метода екструзії при формуванні та розпушенні тістових заготовок, та вивчення кінетики теплових процесів, що відбуваються під час випікання сухарної шпали і сушіння сухарів у конвективних установках. The thesis is devoted to issues of developing a new method for rusk bars manufacturing by using extrusion in formation and dough half-finished products and studying of heat processes kinetics which occur at the time of rusk bar baking and rusk drying in convection plants.пшеничні сухаріекструзіяформуваннявипіканняякістьвпровадженняwheat rusksextrusionformationbakingqualityimplementationУдосконалення основних процесів виробництва пшеничних сухарів, сформованих екструзією