Використання інформаційно-комунікаційних технологій при змішаній формі навчання - Ющук, Інна Василівна; Овчарук, Володимир Олексійович (My University, 2022)
Інформаційні технології дають можливість більшою мірою індивідуалізувати процес навчання, зменшуючи фронтальні види робіт і збільшуючи частку індивідуально-групових форм і методів навчання. Також інформаційні технології сприяють підвищенню мотивації до навчання, розвитку креативного мислення, дозволяють економити навчальний час, інтерактивність і мультимедійна наочність сприяє кращому представленню, і, відповідно, кращому засвоєнню інформації.
Keywords: освітні технології; інформатизація освіти; educational technologies; informatization of education; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки