Девіантна поведінка: аспекти студентської молоді - Цьома, Марина; Поденко, Віктор Петрович (My University, 2014)
Молодь розглядається як велика соціальна група, що має специфічні соціальні й психологічні риси, наявність яких визначається віковими особливостями молодих людей і тим, що їх соціально-економічне й суспільно-політичне положення, їхній духовний світ перебуває в стані становлення. Youth is seen as a large social group that has specific social and psychological traits whose presence is determined by the age characteristics of young people and what their socio-economic and socio-political situation, their spiritual world is in a state of becoming.
Keywords: девіантна поведінка; молодь; студенти; deviant behavior; youth; students; кафедра гуманітарних дисциплін