Умови економічної конкуренції в Україні - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2004)
Досліджено наслідки порушень законодавства про захист економічної конкуренції. Проаналізовано перешкоди на шляху вільної конкуренції в Україні. Investigated the effects of violations of the law on protection of economic competition. Analysis of obstacles to free competition in Ukraine.
Keywords: конкуренція; competition; антимонопольне регулювання; antitrust regulation; кафедра економіки і права